Header pic

Pic

Ρίξε μια ΨΑΡΙΑ καλή και για μένα ρε ζωή.... (φώτο & βίντεο)

 Μια διαφορετική ψαριά από τις συνηθισμένες, είχαν την τύχη να πιάσουν δύο ψαράδες από το Κορακοβούνι, οι Γεώργιος και Κωνσταντίνος Ρεντούλης.


 Πατέρας και υιός την ώρα που ετοιμαζόντουσαν να σηκώσουν τα δίχτυα τους αντίκρισαν, να έχουν πιαστεί,  δύο (2) σκυλόψαρα βάρους 100+ κιλών και μήκους 2,50m

 Αμέσως έδρασαν πιάνοντας τα και δένοντας τα στο καΐκι τους και τα οδήγησαν στο λιμάνι της Παραλίας του Αγίου Ανδρέα. Αυτή η διαφορετική ψαριά έγινε αμέσως γνωστή και πολλοί έσπευσαν στο λιμάνι για να δουν από κοντά το περίεργο αυτό θέαμα. 

Όπως μας είπαν οι ψαράδες δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια ψαριά καθώς και στο παρελθόν έχουν πιάσει τέτοιου είδους ψαριά, που ανήκουν στην οικογένεια των καρχαριοειδών γνωστά και ως σκυλόψαρα, και μάλιστα κάποιες φορές ήταν αρκετά μεγαλύτερα.

 Δείτε παρακάτω το βίντεο και φωτογραφίες που βγάλαμε:




























Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.